NYHETER

 2003


 Tirsdag 2. desember

Julebordet 2003, på Ristorante Frati i Munkegata.

Tilstede: Thomas Brandt, Stenkløv og frue, Elisabeth, Steinar, Vigdis, Hellevik, Tore, Arve, Pål K, Tor Åge, Ralph, Thomas, Geir, Arthur, Per Harald, Pål S, Gunnar, Imbsen og Anders

Thomas Brandt skriver avhandling om Vespa som ikon i etterkrigstiden i Italia og holdt et foredrag med avliving av ett par myter og mange interessante bilder. En fin avslutning av scooteråret 2003.


Tirsdag 4. november

Møte på Erichsen


Møte 7. oktober
Oktobermøte ble avholdt på Erichsen Café i går, med 14 medlemmer. De til sammen 11 scooterne parkerte vi utenfor. De 14 som var der: Anders, Arthur, Arve, Bård, Gunnar, J Stenkløv, P A Imbsen, Pål K, Pål S, Ralph, Robert, Rolf, Steinar og Thomas. Frati-menyen til julebordet (02.12.03) ble sendt på rundgang. Husk og meld tilbake til Anders når dere vet hva dere vil spise. Felles bestilling fra TOSK.
Neste møte 04.11.03.
Anders


Tur 5. oktober
8 av oss, Arthur, Anders, Gunnar, Ralph, Robert, Rolf, Per Harald og Steinar, kjørte søndagstur sist søndag. Turen gikk mot Flakk, rundt Byneset til Klett Kafé hvor kaffe, karbis/kake ble konsumert. Deretter kjørte vi til Ni Muser hvor Pål Sørensen møtte oss for mer kaffe. Videosnutt fra turen finner du her. Den er ganske stor (14Mb) men ha tålmodighet, den er meget bra.


Tirsdag 2. september

Møte på Erichsen


Søndag 24. august, Scooterens Dag 2003

Oppmøte på Torget. 10 scootere møtte. Turen gikk tradisjon tro til Kafé Rampa i Hommelvik.

 Imbsen på Lambretta Li 125
Skogrand på Vespa GS 150
Hellevik på Vespa PX200
Ralph på Lambretta Li II 125
Qvenild på Vespa PX200
Stokdal på Vespa ET4 125
Tore på Honda SFX 50
Per Harald på Vespa 125 Popolino
Anders på ET4 125


Tirsdag 1. juli

MC03-kurs del 2, for TOSK.

Imbsen, Frode, Elisabeth, Pål K, Robert, Tor Åge, Aaste, Arthur, Mette, Arne, Ralph, Per Harald og Anders.

Teori og praksis på landevei. Veldig nyttig kurs. Viktig å friske opp kjøreteknikken før sesongen starter for fullt. Vi gjentar i 2005.


Dagali 27.-29. juni

Run & Race 2003 på Dagali.

6 trøndere tok veien til Dagali denne gangen. I følgebil, Steinar med nyrestaurert Lambretta på henger, Ralph, Tor Åge, Robert, Vigdis + Anders. Første stopp: … i bakkene ned mot Dombås fikk Ralph varmskjæring og måtte parkere den på NAF dermed ble det følgebil på ham resten av turen. Avreise fra Trondheim torsdag.

Første etappe til Vågåmo med overnatting og videre over ”Flya” mot Fagernes Møtte i år, som i fjor VCGjøvik på Leira for felleskjøring videre.

Treffet var veldig bra. Se bildene på Bilde-siden. Steinar’s Lambretta ble blant annet ”Best in Show”.

På returen fikk Tor Åge kompresjonstrøbbel ved Gol, og etter 2 timers mekking måtte den også parkeres. Dermed ble det følgebil hjem.


Tirsdag 25. (og 1. juli)

MC03-kurs del 1, for TOSK.

Imbsen, Frode, Elisabeth, Pål K, Robert, Tor Åge, Aaste, Arthur, Mette, Arne og Anders.

Teori og praksis i kjøregård. Del 2 den 1. juli.


Søndag 22. juni
Månedens søndagstur ble fremskyndet pga Dagali. 8 Scootere tok turen til Selbu. Knallvær som vanlig med kaffe, eplekake og is på Selbu Hotell.


Kontingent 2003
Per dags dato har (10.06) vi 26 betalende medlemmer
Noen som føler dårlig samvittighet?
Den er på kun 100 kr. og kan betales til Anders:
Konto nr: 4200 37 60477

Trondheim og Omegn Scooter Klubb
v/Anders S. Bjørlykke
Viktor Baumanns vei 10 B
7020 Trondheim


Tirsdag 3. juni

Medlemsmøte med 18 oppmøtte! Det var varmt i været og vi inntok kaffe og kaffebrød på uteserveringen.


Tynset tur, 31.mai- 1.juni
Tynset-turen var også et høydepunkt. Turen der vi møter Gjøvikgutta halvveis er nå blitt en flott tradisjon. Tynset ble i år valgt ettersom veien til Dombås ikke er så passende for scootere.

Tynset turen var meget vellykket. 10 scootere totalt. Returen gikk for noen i 60 fordi. Pål Kirknes med sin 50 gikk varm i variatorreimkassa. Dårlig lufting.
Med på turen var:
Fra TOSK: Ralph, Jan, Tor Åge, Robert, Pål S., Pål K. og Anders
Fra VCG: Geir, Terje og Rolf Arne
 


Utstilling i Bergen mai 2003
CSCB, Classic Scooter Club Bergen var så heldig å få være med å arrangere en utstilling i samarbeid Galleriet, et kjøpesenter midt i byen. Hovedattraksjonen var selvfølgelig en av prototypene som var hentet fra Italia. Vegard Røyset har lagt ut bilder fra utstillingen her


Søndag 11. mai

Søndagen etter var det sesongåpning, med tradisjonelle poster på programmet som fotografering utenfor Klæbu Sparebank, tøffing foran gutta med de engelske motorsyklene i Klæbu sentrum, og ikke minst vafler på Byneset. En herlig tur, ca ti oppmøtte skutre.


Tirsdag 6. mai

Det vanlige kafe-møtet var i starten av måneden. Det var trivelig og mange oppmøtte tyder på en god sesong.


Tirsdag 4. februar
Pål, Arnold, Tore, Jan, Anders, Bård og Per drakk kaffe og spiste wienerbrød. Seriøse saker ble diskutert, men det var også godt med gode kommentarer. Anders meldte om at det ser ut til å bli tur med Gjøvik gutta i år, ca 30. Mai – 1. Juni. I skrivende stund husker jeg ikke hvor vi skulle, men et sted som ligger et par mil sør for Røros. Vi skal legge ut mer info etter hvert.


Tirsdag 7. januar
Første møtet i år. Ralph, Pål, Arnold, Tore, Per Harald, Jan, Vigdis og Anders var der. Erichsen stilte med nydelige wienerbrød. Praten gikk om vanlige ting og alle gleder seg til sesongen.


TIL TOPPEN