Nyter kveldssolen

Etter forslag fra medlem Per Harald møtte noen få TOSK-medlemmer opp tirsdag kveld for å benytte seg av en varm og solrik sommerkveld.

Med start fra toppen av Nordre gate fikk turen en usikker start da halvparten av de fremmøtte medlemmene kjørte av gårde i feil retning, etter et annet medlem (Pål G, som faktisk var på vei hjem). En liten påminnelse kanskje om at selv om det vanligvis er mulig å følge scooteren foran, så er det også lurt å vite den planlagte destinasjonen selv 😉

Den reduserte gruppen stoppet en kort stund ved Shell bilbyn for å møte Per Harald, sjekke dekktrykket (og vente på at de andre tar igjen) før de dro (sammen denne gangen) i retning Klæbu. På en ofte brukt, men alltid trivelig rute, kjørte gruppen ut av byen langs Bratsbergvegen, videre til Amundsdalvegen før de stoppet for is på Klæbu.

Derfra kjørte gruppen videre Sør-østover mot Brøttem, og stakk innom Klæbu Bygdemuseum Teigen for en liten pause og nyt utsikten over Selbusjøen. Da himmelen begynte å mørkne noe med truende regnskyer, tok de forsamlede medlemmene dette som et tegn på å dra hjemover igjen, og stoppet en siste gang langs ruten for å ta et gruppebilde.

Tilstede medlemmer (fra venstre): Per Harald, Pål S, Reidar, Daniel, Svein, Bjarne, Ståle (og datter), Anders (fotograf)

Tekst: Daniel Richards