TOSK på CSR24

Årets CSR ble arrangert ved Grimås Bryggeri Raufoss av Vespaistas, en dame-Vespa-klubb på Gjøvik. Og TOSK stilte mann-og dame-sterke! Ralph, Daniel, Reidar&Eldri, Morten&Mette, Stig&Gro, Tom&Elisabeth, Pål og Per Harald ble de som denne gang deltok. Flere var påmeldt med hadde gyldig fravær. I henhold til påmeldingslista ser det ut som vi med 12 deltakere likevel var treffets største enkeltklubb.

Turen startet torsdag ettermiddag, hvor vi endte opp ved Reidar&Eldri sitt hus på Dalholen i Folldal. Der var det festmiddag med sodd, kaffe og kake. Fredag kjørte 7 av oss på scooter videre, og det ble en nydelig tur sørover fra Folldal og over Venabygdfjellet til Ringebu. Videre ned til Fåvang og så vestsida av lågen og etter hvert over til Gausdal, og så ned til Lillehammer. Så østsiden sørover fra Lillehammer til Moelv, og så over Mjøsbrua og videre frem til Raufoss. En nydelig kjøredag, med for det meste sol og fint vær.

CSR24 var et flott arrangement, og heldigvis var det godt med plass innendørs også, – det ble jo noe regn. Lørdag var «Pokerrun» med inndelte grupper som kjørte rundt til utplasserte poster på Toten. Fin runde.

Turen tilbake til Trondheim ble gjort på scooter av Daniel, Pål og Per Harald, mens Reidar svingte av på Ringebu og tok turen over Venabygdfjellet til Folldal. Nysnø i fjellet, men heldigvis ikke på veien. Noe vått ble det, men turen gikk greit. Ralph hadde falsk luft, det vil si Lambretta’en til Ralph hadde falsk luft og endte på tilhenger fra Raufoss 😉

Og neste års Classic Scooter Run blir i Trondheim!  Så her må alle TOSK’er stille opp hjelpe til å arrangere et supert CSR25!

Tekst: Per Harald Grinde