Classic Scooter Run 2023

Torsdag 1. Juni

Vi møttes på Klett før vi kjørte til Folldal for å overnatte der, Reidar og Eldrid, Anders og Vigdis, Stig og Gro samt Ralph og Calogero. Vi hadde en fin kveld med en fantastisk lasagne som Rita til Calogero hadde laget til oss. Daniel, hardingen som han er, hadde kjørt scooter hele veien, mens vi andre hadde våre på henger. 

Fredag 2. Juni

Fredag morgen satte vi kursen for Gjøvik hvor vi skulle møte, Vespa Club Gjøvik med flere, for å kjøre sammen inn til Oslo og Frognerseteren. Det var en fin tur over Venabygd og været så veldig fint ut, men når jeg gløttet på temperaturen (3 grader) var jeg glad jeg ikke valgte scooter som Daniel. 

Vi ankom Gjøvik etter planen og lastet av skutere på CC og kjørte så bort til Circle K for å møte gjengen. 

Det var en veldig fin tur helt inn til Gjelleråsen, hvor Kari fra Gjøvik klarte å velte scooteren og ødelegge hånden sin. Ambulansen kom og tok med seg Kari, og vi lempet scooteren opp på hengeren til Gro. 

Turen inn til Frognerseteren gikk uten problemer og vi fikk overleverte scooteren til Kari der, før vi kjørte opp til hotellet for å sjekke inn. 

Etter en kjapp runde i Oslo for div ærend, var vi klar for fest, og den første øl, en selvbrygget APA fra Restless, smakte altså helt fortreffelig, og sammen med grillings fra vertene så ble det ett gourmet måltid. 

The Men dro i gang musikken og festen var i gang. Det hadde vært en lang dag så vi avsluttet ganske tidlig men rakk en pils eller 2 i baren på hotellet.

Lørdag 3. Juni

Etter en ok frokost på hotellet var vi klar for helgas høydepunkt, The Rideout. 

En god etappe med motorvei og tuneller gikk over i noen fantastiske veier ut mot Ingmarstrand og omegn. 

På Oslo Motorsport senter, hadde vi en god pause med kaffe, vann, boller og bananer i solen, også der stilte arrangøren med levende musikk, Perry Dear & the Deerstalkers, skikkelig gøy 60-tals musikk. 

Mere blårøyk ble det på vei tilbake, og selv om vi mistet de fleste, så traff vi flere grupperinger med scooters på veien, skikkelig gøy. 

Tilbake på hotellet var det bare å finne framt varmt tøy og bevege seg ned til treffet med gymkana, grillmat, øl, dram og masse god musikk. Overraskelsen var stor når Perry Dear dukket opp igjen og denne gangen sammen med Øystein Greni, fantastisk kult. 

Kvelden bød på mye moro og kanskje litt for mye drikke 😀 men gøy var det. 

Søndag 4. Juni

Søndagen ble en nydelig dag, med deilig scooterkjøring til Gjøvik, før vi lastet opp på hengeren og satte nesen hjemover. Tror alle som var med var enige om at Restless hadde nok en gang fått på plass et fantastisk Classic Scooter Run, og vi gleder oss allerede til CSK2024 på Gjøvik.

Tekst: Stig Nilsen