TOSK feirer 25 år!

Torsdag 10. august 2023 var en viktig dag for medlemmene i TOSK – en mulighet til å feire 25 år som scooterklubb. 22 TOSK-medlemmer møtte opp på toppen av Nordre gate (inkludert nye medlem Ståle Wikdahl – velkommen!), og tok deretter en rolig kjøretur rundt i Trondheim – med en kort pause på Festningen – før de ankom Solsiden. To medlemmer hadde noen mekaniske problemer på veien, så ikke alle scooterne kom seg helt til endepunktet – men heldigvis klarte alle å komme seg dit på en eller annen måte.

Vi ble møtt på kaien av fotograf Esben – på plass for å dokumentere klubbmedlemmene og deres scootere. Etter dette trakk vi oss tilbake til Una restaurant og pizza og pasta – etterfulgt (naturligvis) av kaffe og kake. Formann og klubbstifter Anders benyttet anledningen til å si litt om klubben og dens historie, før jubileumsklistremerker og t-skjorter ble delt ut. Alt i alt en veldig koselig kveld – vi gleder oss til de neste 25 årene!

Tekst: Daniel Richards