Storhaug Scooter Club – 1st birthday

Januar er naturligvis en veldig rolig tid for scooterkjørere – heldigvis er det noen som sørger for at vi har noe å legge ut på nettsiden i disse kalde, mørke tider.

TOSK-medlem og Vespa Cowboy Ronny tok en tur ned til Stavanger forrige helg for å være med på Storhaug Scooterklubbs første bursdagsfeiring. Det er definitivt inspirerende å se hvor langt de har kommet på så kort tid. Gratulerer til alle på SSC!

Vinteren er selvfølgelig også den perfekte tiden for reparasjoner og oppussing. Jeg har vært opptatt med å gi min Sprint en grundig service slik at den er i best mulig form for 2024-sesongen. Kanskje andre medlemmer også har lignende prosjekter på gang? Ta i så fall noen bilder og send dem (sammen med en kort beskrivelse) til meg på daniel@tosk.no så kan jeg legge dem ut her.