TOSK Julebord 2023 +

Og når 2023 går mot slutten, er det selvsagt julebordsesong – og høydepunktet i denne høytiden er naturligvis TOSK sitt egen førjulsfeiring. Innkapslet i de koselige omgivelsene til Rosendal Kafé nok en gang samlet 22 klubbmedlemmer seg for å spise, drikke og glede seg. Ved denne anledningen ønsket vi også et nytt medlem velkommen i klubben – Paul Drangsland.

Kokk Per Anton Nordgaard var på plass for å levere en delikat og smakfull middag over tre retter, som alt foregikk mellom ulike taler, premieutdelinger, og for andre gang et loddsalg med inntekter donerte til Matsentralen. I år klarte vi å samle inn kr 4000,- som helt sikkert vil gjøre denne julen litt bedre for noen som trenger det mest. Fire premier ble delt ut, med en femte og siste trekning for å finne en “frivillig” til å overta stillingen som terminliste-ansvarlig – den heldige mottakeren var Silas Skibnes.

Det var selvfølgelig fokus på scootersesongen 2023, med en oppsummering fra Anders av de ulike møtene og aktivitetene som TOSK-medlemmene har hatt sammen, pluss en omtale av sesongen 2024 som nærmer seg, ikke minst CSR 24 på Gjøvik, som flere gleder seg skikkelig til. Med det sagt er det eneste som gjenstår (for dette scooteråret) å ønske alle våre medlemmer, familier og venner – en riktig god jul!

Men vent! Julebordet var kanskje ikke den absolutt siste tosk-relaterte begivenheten for 2023… den påfølgende kvelden ble tre klubbscooter lånt ut for å legge til litt italiensk stil og farge til Årets festforestilling for Frivillighet “Fra Trondheim til Trento” på EC Dahls Tapperiet.