Taking in the view – Life from scooter

De som var på CSR 23 i Oslo dette år kan ha møtt denne vennlige karen (og kompisen hans Shane) på et tidspunkt i løpet av helgen. En lidenskapelig entusiast med over førti års erfaring med scooterkjøring (rally, turer og racing) ser det ut til at Mark ikke har mangel på scooterbaserte historier – så mye at han ble inspirert til å samle disse minnene i en nyutgitt bok.

Et ord fra forfatteren:

This is my first book and tells how, as a young teenager, I discovered Vespa and Lambretta scooters and where they took me over the following forty years. From humble beginnings on a Vespa PK50 as a young mod, you can read about how as a scooterboy, I traipsed around the country with mates attending National Scooter Rallies, onto my exploits riding Solid Air around Europe and then thrashing it around a race track. It doesn’t matter whether you are a scooter rider having ridden the same roads or you have never even sat on a scooter, this book is for everyone.

Taking in the view – Life from scooter av Mark Bennett er tilgjengelig for bestilling fra Cambridge Lambretta.